Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Σύσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αλεξανδρούπολη


Μαζική σύσκεψη σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση της Αλεξανδρούπολης παρουσία υποψηφίων του δημοτικού και περιφερειακού ψηφοδελτίου.
Συζητήθηκε ο τρόπος που η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα δώσει την εκλογική μάχη στην κάλπη των δημοτικών, περιφερειακών εκλογών αλλά και των Ευρωεκλογών ενισχύοντας το ΚΚΕ . 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Δευτεραίος τόνισε πως η  Λαϊκή Συσπείρωση  είναι το ψηφοδέλτιο που μπορεί να εκφράσει ένα ρεύμα συμπόρευσης , αγώνα και αλλαγής στο Δήμο της Αλεξανδρούπολης. Αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι στο ψηφοδέλτιο  συμμετέχουν μόνο οι κομμουνιστές. Δίνουμε  το χέρι μας σε όποιον κατανοεί την ανάγκη να αντιπαλέψει αυτή την κατάσταση, να συμπορευτεί σ’ αυτόν τον αισιόδοξο αγώνα κι ας διατηρεί τις επιφυλάξεις του. Τα ψηφοδέλτιά μας είναι ανοιχτά σε κάθε αγωνιστή και απευθύνουμε ακόμα μεγαλύτερο κάλεσμα στήριξης για να διευρυνθεί αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο μάχης.
Ακολούθησε συζήτηση  για τα προβλήματα του δήμου και την πολιτική που εφαρμόζει η δημοτική αρχή, για τη στάση και τις θέσεις των υπολοίπων παρατάξεων και υποψήφιων δημάρχων. Όλοι τους  συναινούν στην εφαρμογή  της κεντρικής αντιλαϊκής  πολιτικής αποφεύγουν όμως να τοποθετούνται σ’ αυτό το ζήτημα για να μην χρεώνονται τις ευθύνες των κομμάτων που τους στήριξαν ή τους στηρίζουν. Αποφεύγουν να τοποθετούνται γιατί επιδιώκουν με το επιχείρημα του «ανεξάρτητου και του απολίτικου» να παραπλανήσουν το λαό.

Αλεξανδρούπολη 7/3/19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου