Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Ενημέρωση εκτός ημερήσιας στο ΔΣ


Πολλά  ζητήματα  και προβλήματα υπάρχουν για τα οποία δεν έχουμε καμιά ενημέρωση, γι’ αυτό και ζητάμε από τη δημοτική αρχή να ενημερώσει το ΔΣ για:

1. Μετά την απευθείας ανάθεση του έργου επισκευής των αγωγών της ΔΕΥΑΑ που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες σε ποια φάση βρίσκεται το έργο; Τι προβλήματα υπάρχουν και δεν έχει αρχίσει ακόμη;

2. Ως συνέπεια των καταστροφών η πόλη εξακολουθεί να υδροδοτείται από γεωτρήσεις και ορισμένα χωριά για μια ακόμη φορά μένουν κατακαλόκαιρο χωρίς νερό. Τραγικές καταστάσεις σ’ ένα Δήμο με βραβεία προσβασιμότητας  να μην έχουν πρόσβαση στο νερό οι κάτοικοι της Νίψας, του Δωρικού, της Αγνάντιας…  Πολύ περισσότερο του Περάματος οι κάτοικοι του οποίου διαμαρτύρονται  γιατί η ΔΕΥΑΑ δεν δίνει απαντήσεις για τις πολυήμερες διακοπές νερού και δεν ενδιαφέρεται να λύσει το χρόνιο πρόβλημα του πόσιμου νερού.

3. Τι απέγινε με τους ναυαγοσώστες στις παραλίες, γιατί ήδη έχουμε τον πρώτο πνιγμό σε πολυσύχναστη παραλία που θα έπρεπε να διαθέτει ναυαγοσώστη. 

4. Την Παρασκευή 16-7-21 είναι η ημερομηνία παράδοσης των 2 νέων σχολικών μονάδων στο ΚΕΓΕ. Έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα; Ο Δήμος θα αναλάβει την καθαριότητα των χώρων και την μετακόμιση του 4ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου;

5. Πότε θα ξεκινήσουν οι ζωντανές συνεδριάσεις του ΔΣ με δεδομένο ότι όλα έχουν ανοίξει και κυρίως ο κ. Δήμαρχος έχει αναλάβει να προωθήσει την κυβερνητική πρωτοβουλία για τον εμβολιασμό. Οι ζωντανές συνεδριάσεις θα αποτελέσουν έμπρακτη  απόδειξη αφού πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι ήδη έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, πιθανά άλλοι τον προγραμματίζουν και άλλοι έχουν νοσήσει.


                                                                                  Αλεξανδρούπολη 13-7-21


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου