Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Αίτημα συζήτησης εκτός ημερήσιας διάταξης. Θέμα: «Για τους εργαζομένους ΙΔΟΧ Δημοτικού Ωδείου Δήμου Αλεξανδρούπολης»

 


Το ΔΣ έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με το ζήτημα των μουσικών Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου του Δημοτικού Ωδείου και ως ΔΣ εκδώσαμε ομόφωνο ψήφισμα στήριξης του αγώνα που δίνουν για τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου αναγνωρίζοντάς τους ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Σήμερα καταθέτουμε αίτημα συζήτησης εκτός ημερήσιας διάταξης για μισθολογικά ζητήματα. Δηλαδή, υπάρχουν μουσικοί που εδώ και χρόνια δεν λαμβάνουν τις τριετίες που δικαιούνται  παρότι καταθέτουν και τα σχετικά έγγραφα. Οι απαντήσεις που παίρνουν είναι οι ίδιες που παίρνουν και οι εργαζόμενοι της καθαριότητας για τις απλήρωτες υπερωρίες τους: δεν υπάρχει προσωπικό να ασχοληθεί με το θέμα τους !!! Πιστεύουμε πως είναι προκλητικό για όλους τους  εργαζόμενους να μην πληρώνονται τουλάχιστον αυτά που δικαιούνται. Και μάλιστα αυτοί που δουλεύουν 9 μήνες  και αμείβονται με ελάχιστα χρήματα την ώρα.

Απαιτούμε άμεσα και κατά προτεραιότητα να λυθεί αυτό το ζήτημα καθώς και ο υπολογισμός της προϋπηρεσίας τους να γίνεται με τις ώρες που εργάζονται ανά μήνα.

 Ενημερώστε μας για το αίτημα ώστε στη συζήτηση να κληθούν και να πάρουν το λόγο  και οι εργαζόμενοι.   

Αλεξανδρούπολη  6/11/2022

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση

Δευτεραίος  Σάββας

Δραμανίδου  Νίκη

Βλισίδης   Γεράσιμος

                                                             Βαρσαμάκης  Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου