Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ EVROS-NEWS.GR

 


Καταδικάζουμε την προσπάθεια συσχέτισης της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξανδρούπολης» με τις απαράδεκτες και από την πρώτη στιγμή καταδικαστέες από την παράταξή μας συμπεριφορές της βρεφονηπιοκόμου και του καθηγητή Λυκείου, που τα τελευταία 24ωρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από συγκεκριμένο ΜΜΕ της πόλης.

Διαμηνύουμε πως «σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει» και θα συμβουλεύαμε τον ιδιοκτήτη του να είναι πιο προσεκτικός για την κάθε βρωμιά που θέλει να εξαπολύσει. Μια απλή ανάγνωση των ονομάτων των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δεν βλάπτει! Αν το έκανε θα διαπίστωνε πως ο κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση και ασέλγεια καθηγητής δεν ήταν υποψήφιος «στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου με την παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση” που ως γνωστόν πρόσκειται στο ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο τον Σάββα Δευτεραίο», όπως αναφέρει.

Οι συγκεκριμένες καταγγελομενες ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με τη λογική μας και τις θέσεις μας. Θα ήταν μεμπτό αν κάναμε οποιαδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης, αν γνωρίζοντας όλα αυτά τους συμπεριλαμβαναμε στο ψηφοδέλτιο μας. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Οποιαδήποτε προσπάθεια συσχέτισης λοιπόν πόσο μάλλον κ με ψέματα αποκτά πλέον χαρακτήρα ανήθικης επίθεσης με σκοπιμότητες.

Βέβαια ο «βίος και η πολιτεία» όλων μας είναι γνωστή και ο λαός της Αλεξανδρούπολης μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για ένα «ΜΜΕ» που με κάθε τρόπο βρίσκεται απέναντι σε όσους αγωνίζονται και διεκδικούν, λοιδορεί προς τέρψη των Αμερικάνων κάθε αντιπολεμική κινητοποίηση, έχει κάνει τη μέθοδο «λάσπη στον ανεμιστήρα» επιστήμη!

Γιατί είναι γνωστό σε όλο το λαό της περιοχής ότι, με τις θέσεις αλλά κυρίως με τις πράξεις και τη δράση της, η «Λαϊκή Συσπείρωση» βρίσκεται με συνέπεια στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης των μορφωτικών δικαιωμάτων των παιδιών μας.

Για τη βελτίωση των υποδομών των βρεφονηπιακών σταθμών, για την πλήρη στελέχωσή τους με προσωπικό όλων των απαραίτητων ειδικοτήτων. Για την ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση όλων των παιδιών. Για την ολόπλευρη ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών. Για την τακτική επιστημονική επιμόρφωση των παιδαγωγών.

Όπως αντίστοιχα διαχρονικά στηρίζουμε τα αιτήματα γονιών, εκπαιδευτικών και μαθητών για ένα σχολείο που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει. Για το σχολείο των σύγχρονων εκπαιδευτικών αναγκών και των δυνατοτήτων της εποχής μας.

Από αυτή τη σκοπιά στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον φιλότιμο αγώνα που δίνουν χιλιάδες εκπαιδευτικοί και παιδαγωγοί απέναντι σε αντίξοες εργασιακές συνθήκες, τιμούμε αυτούς που θέτουν ως προτεραιότητα τον παιδαγωγικό τους ρόλο. Και φυσικά καταδικάζουμε απερίφραστα τις ελάχιστες εξαιρέσεις αυταρχικών και αντιπαιδαγωγικών ή ακόμα και κακοποιητικών συμπεριφορών. Πολλώ δε μάλλον τις περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, που προκαλούν δικαιολογημένα αηδία σε όλους μας.

 

10/4/2024

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΔΡΑΜΑΝΙΔΟΥ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου